Concurs de camisetes

by

A partir d’ara, podeu presentar els vostres dissenys i les vostres idees per a les camisetes del MEV. Tots els disenys presentats, se posaran en la web i vosatros mateixos, votareu per la millor. El guanyador, se’n portarà la camiseta debades.

Bases del concurs:

 • Maxim 4 colors
 • El dibuix te que ser senzill
 • Esta clar que ha que tindre motius valencians o valencianistes
 • Hi ha que tindre en conter que son del MEV, en lo qual, ha d’eixir el escut, o per lo manco el nom
 • Se poden presentar totes les propostes que vullgues. Quan mes presentes, mes possibilitats tens de guanyar
 • Els dissenys poden ser dibuixos a mà escanejats, o dibuixos fets a l’ordinador, dona lo mateix.

Les vostres idees les tingueu que enviar a la direccio de correu mevalencianiste@gmail.com

¡Gracies per participar i sort!

Anuncios

29 comentarios to “Concurs de camisetes”

 1. Anonimo Says:

  Molt bon treball el que esta fent el MEV…. MOlt be!

  Vixca el MEV

  P.D. Yo ya e presentat el meu disseny

 2. Blavero en dubtes Says:

  Molt bé el rotllo que se dugueu.

  Però, vosaltres estudieu? Eixa la primera. Segona si es dediqueu al sindicalisme, que em sembla perfecte, lluiteu pels drets dels estudiants. És que sempre esteu amb el mateix, el fantasma dels catalans.
  Feu el favor de construir alguna cosa, no només es dediqueu a destruir. Sou la “cultura del no”: no a tot, però no sabem a favor de què esteu.

  Més coses, si tant dieu estimar el “REgne” segur que no sabeu ni on està Sant Mateu, Tàrbena o Xeraco. El vostre supossat “Regne” es limita al cap i casal i voltants. No conegueu res del vostre propi territori.

  Sou penosos però feu soroll i mal, això us ho reconec. No sigueu tant paranoics i ajudeu a construir un projecte de tots i per a tots els valencians. Au

 3. Mevalencianiste Says:

  ¿Com vols que no estem en contra dels catalans si tu mateix, valencià suponc, estas parlant català sense voler?
  La nostra llabor es lluitar contra els catalanismes en el colege, i que acaven en estes mentires que nos conten en les aules.

  ¿Per que a mi me tenen que dir que Jaume I era català i va portar la seua llengua a Valéncia?

  I ademes, per amar un territori, no tinc que coneixer-lo de punta a punta. Encara que si conec tots els llocs que m’has dit.

  Pos aixo, si tens algun dubte més, ¡ya saps!

 4. Blavero en dubtes Says:

  Jo escric com m’han ensenyat. Suposse que si un professor de Matemàtiques sap de “mates”, un de valencià sabrà la llengua, dic jo.

  De totes maneres no veig tanta diferència entre com escric jo i com escrius tu.

  Segueixes sense aclarir-me els dubtes: defeneu els drets dels estudiants? Com? Crec que hi ha coses més importants: com organizar-se, què és un Consell Escolar, la representivitat dels alumnes et etc. No feu res més?

  Jaume I, t’agrade o no, va nàixer a Montpeller (saps on està??) i va ser rei de Catalunya, Aragó i després, en acabar la conquesta, de València. Això són fets objectius i no opinions, com les que tu mostres.

  Per últim, si coneixes eixos pobles què et deia(que ho dubte molt) acosta’at per allí i parla en la gent. Allí parlen valencià, però amb un accent diferent del que tu segurament uses (suposse que apitxat, perquè seràs de l’Horta). Vas a di-li a eixa gent que no és valencià el que parlen perquè l’accent seu és completament diferent al teu i usen paraules que probablemet ni saps?
  No sé, crec que tens una empanada mental de dimensions considerables.

  Et seguiré exposant els meus dubtes

 5. Mevalencianiste Says:

  Blavero, escrius com t’han ensenyat, aixo està clar, pero si yo ara soc professor, i t’ensenye a construir un rascacels en dos dies, ixa és la manera que saps per a construir un rascacels en dos dies.
  Vullc dir, per que ho diga un professor no té que ser veritat; és més, yo m’aferraria més a lo que li han dit en la universitat ad ixe professor per a que ho deprenguera. És dir, que lo que el professor te pot ensenyar pot no ser cert; evidentment, si al mestre en cuestió li ensenyen que a les 12 del migdia en Valéncia és de nit sempre, ell t’ho dira a tu com bo.
  Ademés, en el tema de la escritura valenciana és molt més complicat, ya que darrere de tot estàn els interessos polítics; ya que, per si no ho sabies, ans de les Normes Ortografiques actuals de l’AVL (basades en les Bases de Castelló, que són un intent de catalanisacio, alegat per Sanchis Guarner, de la ACC), existien, per eixemple, les Normes del Puig, de la RACV, o les numeroses edicions de la normativa ortografica del Pare Fullana.
  ¿Qué vol dir açò? Que en realitat, lo que és l’escritura oficial de hui en dia, té exactament 10 anys d’antigüetat. ¿I quants anys té d’antigüetat, per dir-te la més genuïna del Sigle XX, la ortografia del P. Fullana? T’ho dic yo: més de 80 anys, casi 90.
  Ademés, l’AVL diu que el Valencià i el Catala són lo mateix, per lo que es neguen als arraïls de la Llengua Valenciana, que té el seu primer diccionari en el 1489, el Lliber Elegatiarum, i que té Sigle d’Or, lo qual la Catalana no ne té.

  Per cert, yo ya sé que Jaume I naixqué en Montpellier (és més, ni haven teories catalanistes que dien que era català, i s’han quedat totalment obsoletes i desmontades).

  PERO ARA TE DISCUTIXC:
  NO va ser rei de “Catalunya”. Ho fique entre cometes perque Catalunya, com unió territorial, mai va existir; va ser una representacio “honorifica” en front al mandat de la Corona d’Aragó, i per tindre algun titul d’esta representacio, se li va posar el de “princep”, per dir-ho aixina, perque mai ho va ser com tal.
  No pugué ser rei de Catalunya quant Catalunya no era ni un regne.
  Va ser Rei de la CORONA D’ARAGO, que per cert, no va ser mai confederacio catalano-aragonesa, ya que la Corona d’Arago no va ser un conjunt federal, sino un conjunt de territoris, manats per un reinat superior, el Rei de la Corona, que a la vegà era Rei d’Arago, Comte de Barcelona (¿Veus? ¡No era princep de Catalunya! “oi…”), Rei de Valéncia, de Mallorca, i dels demés territoris posteriors. Lo que vol dir que no era un mandat distribuit entre tots els puestos, sino que havia un titul major al que manava cada puesto, que actuava sobre tots ells a la vegà.
  I sí, aço sí que són fets objetius, demostrables, i que no cauen en falses teories nazi-pancatalanistes.
  I referent a lo del Valencià de distints llocs, és Llengua Valenciana de totes formes, que partix historicament d’una separacio del llatí vulgar, com tots els romanços, influençat per parles autoctones anteriors, sobre tot per la zona d’Elig. I, te sapia mal o no, la Llengua Catalana és atra distinta, per que va sorgir de distinta forma. És evident que estes dos llengüs son germanes, i durant sempre s’han estat enriquint reciprocament, per la situacio geografica en la que se troben; pero, i ara te dic:
  La teoria CLAU del catalanisme que intenta “demostrar” que estes dos llengües son la mateixa, és que Jaume I mos traguè la llengua tras conquistar Valéncia. ¡¡FALS, completament!! Ya que Jaume I se trobà aci una parla usada pels araps, que era molt pareguda a la que ell usava, el romanç; és més, ell mateix va escriure els Furs de Valéncia en ixa llengua romanç per a que el poble ho entenguera, com diu primer ELL MATEIX.
  Apart, a soles d’un 2’5% a un 5% dels repobladors, eren Catalans i parlaven algun dels dialectes de la parla catalana; obviament al vindre ací mos dugueren catalanismes, lliterariament parlant, pero NO MOS DUGUEREN UNA LLENGUA SANCERA.

  A lo millor la empanada mental la tens tu, fest-ho mirar.

  Per cert, en resposta a atres preguntes teues, el MEV és algo més complex que una web, i ya s’està formant la representacio de l’associacio com tal, i tot aixo que si me fique a dirt-ho no acave.

  Espere que t’ho hages llegit tot, encà que siga molt llarg. Ya saps, debatir és enriquirse d’idees; espere que no sigues un tancat de ment, i pugues contrastar informacions.

 6. Mevalencianste Says:

  Per cert, com mos has conegut?

 7. Blavero en dubtes Says:

  Molt bé. Veig que et saps la lliçò de carrereta.

  Et remet a les teus pròpies paraules: “per que ho diga un professor no té que ser veritat”, per tant totes eixes teories que tu utilizes, encara que pot ser que tinguen aspectes interessants i altres de molt més discutibles, tampoc són totes certes al 100%. Menys encara, si els que les propossen són gent amb bona voluntat, que no dic que no s’estime la terra i la llengua però amb poca base científica (o molt, torne a repetir, discutibles) i pocs estudis filològics.

  Més cosetes, tens raó. El títol que rebien els reis d’Aragó a Catalunya era de comte de Barcelona, sí senyor. Greu errada meua. Però el raonament que tu fas a partir d’ahí… Has de saber que els fets cal enmarcar-los en els seu contex històric. Saps per què Jaume I va crear un Regne a València? No perquè ell s’adonara que ací “ja existia un poble valencià” amb paelles, falles, orxata, València CF ( i tots els altres tòpics de “bons valencians” que defeneu fins a la sacietat). Simplement perquè li interessava un territori més procliu al domini reial, al seu clar: és a dir, allunyat de les ingerències de la noblesa aragonesa i de les classes urbanes catalanes.

  Per això, i cal que siga motiu d’orgull per a tots els valencians. De fet, és ell qui crea les bases del que hui coneguem com a territori valencià i una part molt important del dret privat, de les institucions i tantes i tantes coses. I probablement, també la llengua…

  També et dic que eixes discussions, encara que interessants, m’avorreixen prou perquè no hi ha res a fer. Uns digueu una cosa i altres diuen altra i jo no em crec ni una ni l’altra.

  A mi el que més m’importa és l’actualitat. I és una realitat que el valencià està amenaçat de desaparèixer. Però no per culpa del català. Pensa realment quina és la llengua més forta a València. És més, pregunta’t a tu mateix:
  – quin és l’ultim llibre que he llegit en valencià?

  -escolte música en valencià o feta a València?

  -sé qui és Jordi de sant Jordi o d’altres autors del Segle d’Or que tant nomenes?

  -quan baix al Corte Inglés o al Pull and Bear a per la meua robeta, o on collons vages, m’adrece en valencià al dependent?

  -llig periòdics en valencià (o en conec)? perquè el pamflet Diario de Valéncia està toooooot en castellà, excepte un o cap articlet

  Açò és el que importa: l’ús social de la llengua No discussions que no duen enlloc. Saps qui es beneficia d’esta lluita entre valencians? Els espanyolistes, eixos sí que me fan por.

  Jo no sóc tancat de ment, però la ràbia cal canalitzar-la cap a qui realment se la mereix. Per últim, sé que no us agraden massa els catalans o els catalanistes, però d’ahí a dir-los nazis. Home… te passes un poc.

  Us he conegut per Internet. estic molt malalt i passe prou hores al llit.

 8. Mevalencianiste Says:

  Ahi està la cosa; en que yo use la Llengua Valenciana, pero la genuïna; i tu, en TOT lo que mos has dit hasta ara, has usat la llengua “catalana” enmascarada de valencianismes (lliteraris).
  Basicament, lo que defenem és aixo, que mos deixen de inculcar idees pancatalanistes en els centres de formacio, i, encà que no depenga d’estos centres, si pot ser, fer una cridà de desacort en les normes ortografiques valencianes actuals. Perque, com ya t’he dit, una cosa és parlar VALENCIÀ, i atra cosa és parlar “Catlencià”, i tu fins ara mos has charrat en “catlencià”.

  Si vols te dic la lliço, com tu dius:
  Aixo que vaig dir del Pare Fullana, fon el que escrigué la primera gramatica important del Sigle XX per al Valencià.
  Pompeu Fabra, un poquetet ans, va escriure les normes ortografiques del “catala” (ya que era un conjunt de dialectes, i ell agarrà a soles el dialecte barceloni, error prou greu), manat pel Institut d’Estudis Catalans per a poder realisar la primera convencio d’escritors catalans.
  Pasà el temps, les gramatiques se modernisaren i actualisaren, i en el 1932 la Associacio Castellonenca de Cultura creà les Bases del 32, basant-se prou en les de l’IEC (i damunt, com ya t’he dit, el propi Sanchis Guarner va dir que eren un intent de catalanisacio).
  En el 1979 venen les Normes del Puig, des de la RACV.
  I, per ultim, en el 1998 ve la ortografia i gramatica de la 100% politisada Academia Valenciana de la Llengua.

  I ara te dic yo, ¿tu, o en el teu poble, en realitat parles lo que t’han ensenyat al 100%, o notes prou diferencies entre les normes actualment vigents i la parla REAL del Valencià en els pobles? Vullc dir, la llengua la fa el poble, no els filolecs, per lo que mos estàn imposant una llengua inventada que no és la nostra.

  Si tant defens la Llengua Valenciana, parla-la, pero la de vitat, i no una inventada per camres catalanes/catalanistes.

  Ahi està la clau de la qüestio.

  Un salut, i recupera’t.

 9. Blavero en dubtes Says:

  Com sols fer, eludeixes hàbilment els meus dubtes i les qüestions més espinoses per al teu “moviment”.

  Dius que jo escric “catlencià”?? però em contestes tot. Això vol dir

  1) que l’entens.

  2) que hi ha diferències evidents, però superables a través d’acords.

  Després, les teues famoses Normes del Puig (o “Pux” jaja) són un disbarat.
  Cadascú escriu com li sembla: uns fiqueu accents, altres no, uns dieu abans altres ans, uns accepteu la “ch” altres no… O siga una autèntica palla mental. He vist converses als xats o llibres escrits segons eixes Normes i cadascú fa el que li rota. No és seriós, no dignifica la llengua. La degrada

  Pel que dius de la llengua de la gent del poble, et remet al que ja et vaig dir: quin és el valencià que es parla a Sant Mateu, La Salzadella, Xeraco, Tàrbena, Bellreguard, Almoïnes o Benicarló??? És el mateix que el teu? Que cada vegada estic més segur que és apitxat (de la “capi” o voltants). Un exemple, la meua iaia deia “sina”, “patulea”… Per què ja no s’utilitzen eixes paraules, ja no són valencianes? O no ho són perquè vos “sonen a català”?

  Què hem de fer una gramàtica per a cada poble valencià? Torne a dir, no és seriós. Si tu critiques la prevalència del barceloní al català, estàs fent exactament el mateix: impossar l’apitxat (ple de castellanismes, barbarismes de tot tipus…) com el valencià oficial i normatiu. No és lògic.

  No dius res dels llibres, dels periòdics, de la música, del valencià als centres comercials, als cines, al teatre, al carrer, a la publicitat…
  Ahí és on es juga el futur i crec sincerament que no treballeu eixos àmbits. Una cosa és defensar el valencià “de boqueta”, anar a quatre manis i tirar ous als catalanistes i un altra és treballar seriosament i oferir propostes i solucions a la “castellanització”, que és la gran guanyadora en este combat que enfronta a valencians de diferents sensibilitats (pocs, perquè a la majoria li importa una fava: clar, són espanyolistes i parlen castellà)

  PD: estalvia’t les lliçons i aporta arguments per a l’actualitat. Jo no et pegue la vara en la Història (i podria fer-ho). Planteja dubtes, raona…

 10. RValencia Says:

  Gran treball si senyor MEV per sempree!!

 11. Mevalencianiste Says:

  Mira, te vaig a contestar a aço ans de llegir-me tota la teua conversacio:

  [“Dius que jo escric “catlencià”?? però em contestes tot. Això vol dir

  1) que l’entens.

  2) que hi ha diferències evidents, però superables a través d’acords.”]

  No, t’explique:

  Aixo vol dir que me ho han ensenyat, i, per tant, l’entenc. Obviament, si a mi ara mateix m’ensenyen fisica nuclear avançà, podre ser tecnic nuclear.
  ¿M’entens? Crec que ho explique clarament.

 12. www.valenciafreedom.com Says:

  M´encanta eixe disseny per a la camiseta, es preciós, ànim en este concurs…

 13. pepetimarieta Says:

  Blaveros fascistas.

  Sois la carne de cañón del PP. Si os creeis revolucionarios, vaya tela. Sois los niñitos de la burguesia valenciana más pija, reaccionaria y españolista.

  Atacáis a los catalanes como podiais atacar a cualquier otro movimiento de liberación nacional, como el vasco el gallego o el irlandés. Solo a los catalanes porque os pillan más cerca. Vuestra página es basura y vuestra información de intelectualillos de tercera fila ni tiene consistencia ni se aguanta por ningún sitio. Por todo esto:

  QUE OS JODAN VIVOS FACHAS DE MIERDA

  VIVA EL COMUNISMO LIBERTARIO

 14. Maicatalans! Says:

  jajjaaaa…. mira esta… diu que som faches y del pp…. jajajjajaja! inculta de la vida perfavor… jajajja!

  Primer, la majoria de nosatros, som nacionalistes i ¿del pp? ajjaaa si el pp a fet lo pijor per a valencia que a pogut fer ningu…. jjajaj!

  P.D. Vixca jajaj!

 15. pepetimarieta Says:

  Probablemente el inculto seas tú

  ser nacionalista no quiere decir ser progresista o de izquiedas (Hitler también era nacionalista o Primo de Rivera).

  Y te recuerdo que los del PP también son nacionalistas (españoles). Tú ahora del PP no serás pero en un futuro no muy lejano acabarás en ese redil, como la gentuza blavera del estilo Chiquillo y tantos otros. A nivel ideológico, no os diferencia nada del PP: sois burguesetes conservadores.

  Por último, no solo es el PP quien peor lo ha hecho por Valencia, el PSOE también ha hecho lo suyo y los blaveros como tú lo acabáis de arreglar todo.

  por todo esto;

  QUE OS JODAN, FACHAS DE MIERDA.

  VIVA EL COMUNISMO LIBERTARIO

 16. Maicatalans! Says:

  repito: fachas?
  primero… facha que es? amar a el pais donde vivo? amar la bandera que me representa? jajajja pos valla!
  segundo: te repito que aki, en valencia, muchos blaveros somos nacionalistas independentistas. pero parece q no lo quieres ver
  tercero…. ya se que el psoe es peor… solo ai que ver sus siglas PSPV (partit socialista del pais valencia)

 17. NValenciana Says:

  LLENGUA VALENCIANA MAI CATALANA!

 18. Admin Says:

  tas equivocat collons… Valensia va en B… inutil…. jajaj!! collons, no serviu ni per a escriure mal xDD

 19. A Blavero en dubtes Says:

  Mira tío, encara que t’autobatejes com “Blavero”, es nota massa que eres un troll pancatalaniste. Ademés tens el cinisme de dir que els valencianistes degradem el valencià, quan mosatros a lo manco heu parlem; cosa que no es pot dir dels renegats coents com tu que preferixen usar formes extranyes al valencià (que si rotllo, que si amb, que si títol, orxata, jo…etc) en lloc de les que usa tota la gent normal que vos rodeja.

 20. A Blavero en dubtes Says:

  I si volíes raonaments ací ne tens uns quants:

  phpbbplanet.com/mevalencianiste/viewtopic.php?t=97&mforum=mevalencianiste

  phpbbplanet.com/mevalencianiste/viewtopic.php?t=69&mforum=mevalencianiste

  phpbbplanet.com/mevalencianiste/viewtopic.php?t=71&mforum=mevalencianiste

  phpbbplanet.com/mevalencianiste/viewtopic.php?t=70&mforum=mevalencianiste

  Ale, a fer la mà.

 21. A "pepetimarieta" Says:

  Te vaig a citar per a que vejes lo ridícul que resultes:

  Dius que “Som la carne de cañón del PP.” XXDD Qué equivocat estàs. De fet, no podem ni vore en pintura al PP per que és qui més ha ajudat a la gentola panca com tu.

  Mira, mira sino

  Dius que “Atacáis a los catalanes como podiais atacar a cualquier otro movimiento de liberación nacional, como el vasco el gallego o el irlandés.” És irònic que un ¿¿¿valencià??? tinga tant d’odi als valencianistes per defendre lo seu, per defendre sa llibertat; i defenga ¡¡EN CASTELLÀ!!, als independentistes catalans, gallecs i vascos. Eres pancatalaniste i no eres ni capaç d’escriure en català.

  Tu mateix te desacredites.

  Dius que “Solo a los catalanes porque os pillan más cerca.” I no, no tenim res contra els catalans en general, sino que mos defenem dels atacs dels pancatalanistes (siguen catalans o no) a nostra terra. Som la reacció a les males accions del pancatalanisme contra els valencians.

  Dius que “Vuestra página es basura y vuestra información de intelectualillos de tercera fila ni tiene consistencia ni se aguanta por ningún sitio.” Que estes paraules vinguen d’un garrulo quins únics arguments són els insults i la coherència diu molt de tu. Segur que que ni t’has molestat en llegir nostra informació a fons ans de escriure esta bobada.

  Aixina que si els garrulos com tu “os creeis revolucionarios y cultos vaya tela. Sois los niñitos de papá de la burguesia valenciana más pija, coent, reaccionaria y españolista.”

  Au

 22. A "pepetimarieta" Says:

  Per cert, quan he escrit “insults i coherència” obviament volía escriure “insults i incoherència”. Se m’ha borrat el “in” i m’he donat conter al publicar mon comentari.

 23. Som Valencians Says:

  PP=PSPV=pancatalanistes=la mateixa merda és

  “Valencians, defengam nostra terra, contra lladres bochins i tirans”. Cançó de lluita dels valencianistes.

 24. pepetimarieta Says:

  Al iluminado de arriba.

  que yo hable castellano no significa que no pueda opinar. No creo que seas la persona más indicada para dar lecciones filológicas.

  Claro que he leído a vuestra bazofia de intelectuales de tercera división ( Ricardo García Moya, L. Peñarroja, V. López, Masià, García Broch et etc).

  Pseudoescritores malos, en forma y contenido, de los que se ríe todo el mundo por sus teorías delirantes (aquí, en el Estado español y en Europa). Sólo tienen validez para la gente que sólo oye y escucha lo que quiere oir y escuchar.

  Yo leo para estar informado y poder opinar. No como vosotros, que lo que no os gusta lo quemáis (al estilo nazi) o lo guardáis en el cuarto oscuro por si alguien ¡oh, sacrilegío! lo quisiera leerlo. Me refiero a una campaña vuestra que hay por ahí (con nulo éxito supongo) de esconder libros de Bromera. ( ?????).

  No defiendo los independentismos, pero os vuelvo a decir: vosotros no sois nacionalistas; sois anticatalanes. Sed consecuentes. Si queréis luchar por la independencia de la nación valenciana, perfecto. Pero sólo sois unos pobres desgraciados engañados por los nacionalistas españoles. No lucháis a favor de nada, váis en contra de todo

  Siempre habéis tenido a las derechas de vuestra parte (gente del franquismo, UCD, gobernadores civiles, Las Provincias, los empresarios Lladró, Velarte and cia, y ahora a España 2000 etc etc). Sóis lo que sóis y representáis a quien representáis.

 25. A "pepetimarieta" Says:

  Al “iluminado” (y por lo visto deslumbrado por su propia luz) de “pepetimarieta”

  A tu “que yo hable castellano no significa que no pueda opinar.” Decirte que nadie te ha dicho lo contrario, sino que és un tanto irónico que vayas de nacionalista o de amigo de los nacionalistas, hablando la “lengua del imperio” pero como veo que te gusta tanto, en ella te responderé. Aprende a leer y no tergiverses. A tu “No creo que seas la persona más indicada para dar lecciones filológicas.” decirte que me gustaría saber en qué te basas para presuponerte más cultivado que yo. Seguro que te sorprenderías.

  A eso se le llama prepotencia y perjuicios, algo muy propio de alguien que va presumiendo de liberal, con el insulto hacia la gente que piensa diferente por estandarte. Si no te gusta lo que ves aquí no entres y au, que nadie te ha obligado a evacuar tus tonterías en esta web.

  “Claro que he leído a vuestra bazofia de intelectuales de tercera división ( Ricardo García Moya, L. Peñarroja, V. López, Masià, García Broch et etc).”

  Lo dudo mucho, como que te hayas molestado en mirar alguno de los links.

  “Pseudoescritores malos, en forma y contenido, de los que se ríe todo el mundo por sus teorías delirantes (aquí, en el Estado español y en Europa). Sólo tienen validez para la gente que sólo oye y escucha lo que quiere oir y escuchar.”

  Lo mismo se puede decir de Joan Fuster, Joan Francesc Mira i cía. A los que nosostros hemos leído ants de decidir elegir este camino.

  “Yo leo para estar informado y poder opinar.” No, tu dices leer para estar politizado y mezclar la velocidad con el tocino sin sentido.

  “No como vosotros, que lo que no os gusta lo quemáis (al estilo nazi) o lo guardáis en el cuarto oscuro por si alguien ¡oh, sacrilegío! lo quisiera leerlo. Me refiero a una campaña vuestra que hay por ahí (con nulo éxito supongo) de esconder libros de Bromera. ( ?????).”

  Para variar, continúas difamando gratuitamente. Aquí nadie ha quemado ni guardado nada, todo lo contrario, pues la única campaña relacionada con libros pancatalanistas consiste precisamente en recopilarlos y ponerlos a disposición de quien quiera para que no tenga que comprarlos y llenar los bolsillos de sus editores. Si eso es “estilo nazi” para ti…

  “No defiendo los independentismos, pero os vuelvo a decir: vosotros no sois nacionalistas; sois anticatalanes.” Y yo te vuelvo a decir, no mientas, se sincero, tu defiendes los nacionalismos y los independentismos.

  “Sed consecuentes. Si queréis luchar por la independencia de la nación valenciana, perfecto. Pero sólo sois unos pobres desgraciados engañados por los nacionalistas españoles. No lucháis a favor de nada, váis en contra de todo. Siempre habéis tenido a las derechas de vuestra parte (gente del franquismo, UCD, gobernadores civiles, Las Provincias, los empresarios Lladró, Velarte and cia, y ahora a España 2000 etc etc). Sóis lo que sóis y representáis a quien representáis”

  Hablas por hablar guiado por tópicos falsos y la ignorancia. La diferencia entre la gente como tu (que sólo acepta a los que piensan cuadrado) y nosostros, es que en principio escuchamos a todo el mundo por que el valencianismo es un sentimiento, y hay tanto valencianistas de izquierdas como de derechas, apolíticos, ateos, republicanos, monárquicos, federalistas, independentistas, bajitos, altos, obreros, gays, etc. Como valencianistas y como valencianos, queremos lo mejor para la sociedad valenciana, y la sociedad valenciana es plural, no franquista.

  Nosotros somos consecuentes, se consecuente tu y visita las webs de la PJV, VU, Nació blava, RVGL o de Enkara, por ejemplo, antes de despotricar tan alegremente y quedarte en evidencia.

 26. pepetimarieta Says:

  Vosotros no sois nacionalistas (valencianos) ni valencianistas. Sois españolistas.

  Para prejuicios los vuestros.

  No puedes comparar a Fuster o Mira (que no sólo han escrito sobre temas filológicos o identitarios) con vuestra “intelectualidad”.

  Te defiendes de todo menos lo de vuestra influencia y ascendente derechista y franquista. Eso no tiene discusión.

  Las páginas webs que nombras y la gente que pertenece a esos movimientos cabe en un autobús.

  Por supuesto que leo para estar politizado. Quien se dice apolítico es de derechas o miente. TODO en esta vida es política, no entendida como vinculada a los partidos políticas (o al menos, así la concibo yo).

  ¿Qué vosostros escucháis? Seguro que sí. Ahí estan vuestros boicots al Inquiet, a multitud de actos y charlas.

  Para nada pienso cuadrado, eso lo dejo para vosotros. Pero me rebienta vuestra capacidad para tergiversar y confundir a la gente.

  Como os decía en el mensaje anterior: sed consecuentes. Aceptad lo que sois y no juguéis a dos bandas acusando a los demás de lo que vosotros sóis.

  ¿Pluralidad? En la sociedad valenciana también hay nacionalistas, ¿a esos los respetáis?No vayas de tolerante, porqué para nada lo eres.

  QUE OS DEN FACHAS DE MIERDA

 27. A "pepetimarieta" Says:

  “Vosotros no sois nacionalistas (valencianos) ni valencianistas. Sois españolistas. Para prejuicios los vuestros.”

  ¿¿Por que tú lo dices no?? No nos conoces y te permites realizar juicios de valor con clara intencionalidad de desprestigiarnos. Muy científico.

  No puedes comparar a Fuster o Mira (que no sólo han escrito sobre temas filológicos o identitarios) con vuestra “intelectualidad”.

  A no, por qué?? Fuera de los grupúsculos pancatalanistas a estos no les conocen ni sus madres. Y no te digo ya en el extranjero. No son pues mejor que aquellos de los cuales cuestionas tanto su intelectualidad, en muchos casos tan formadas o más que la gente que idolatras y que por descontado también han escrito y publicado sobre otros temas aparte de filología o identidad (no mientas dando a entender lo contrario).

  “Te defiendes de todo menos lo de vuestra influencia y ascendente derechista y franquista. Eso no tiene discusión.”

  Vamos a ver, ya te lo he explicado antes, pero por lo visto eres algo cortito: hay tanto valencianistas de derechas (como CV) como valencianistas de izquierdas (como ONV), al igual que hay pancatalanistas de derechas (como CiU)) y izquierdas (como ERC). Los nacionalismos están por encima de las ideologías políticas, son sentimientos difíciles de conceptualizar (como lo que siente un hijo por su madre), y reducir simplista y categóricamente todo el valencianismo a sólo una grupúsculo(como haces tú) es además de sesgado, claramente interesado por tu parte.

  “Las páginas webs que nombras y la gente que pertenece a esos movimientos cabe en un autobús.”

  Al menos somos más coherentes, y mejor vistos socialmente, que la gente como tú.

  “Quien se dice apolítico es de derechas”

  Intenta escribir sobrio para no decir estas gilipolleces.

  “¿Qué vosostros escucháis? Seguro que sí. Ahí estan vuestros boicots al Inquiet, a multitud de actos y charlas.”

  Ya ves, es lo que tiene vivir en un país con libertad de expresión, pero claro esta libertad le queda demasiado grande a la gente como tú. De los descarados boicots pancatalanistas a los valencianistas no dices nada eh, pues ni más ni menos nosotros tenemos el mismo derecho a hacer lo mismo.

  “Para nada pienso cuadrado”

  Es cierto, ni siquiera piensas obtuso; sencillamente NO piensas.

  “me rebienta vuestra capacidad para tergiversar y confundir a la gente.”

  Pues ni más ni menos, es lo que estás haciendo desde que entraste en la web. Burda metonímia. Pero te evidencias tu solito. No has dicho más que tópicos, y insultos y acusaciones que no has podido demostrar.

  “Como os decía en el mensaje anterior: sed consecuentes. Aceptad lo que sois y no juguéis a dos bandas acusando a los demás de lo que vosotros sóis.”

  Sabemos lo que somos, y no jugamos a nada, lo decimos abiertamente. Somos valencianos y defendemos lo valenciano. Tu (supongo) eres valenciano y nos criticas por ello ¿¿Sabes tu lo que eres??

  Aquí el único que (siendo un invitado y por tanto pudiendo haber sido borradas tus memeces) enmierda el foro mintiendo y acusando en un tono fascista e intolerante “QUE OS DEN FACHAS DE MIERDA” (sic) has sido tú.

  “¿Pluralidad? En la sociedad valenciana también hay nacionalistas, ¿a esos los respetáis?”

  En la sociedad valenciana hay nacionalistas valencianistas, nacionalistas pancatalanistas y nacionalistas españolistas. Todo valenciano que sea un nacionalista pancatalanista o españolista es un enemigo del valencianismo. Tu defiendes el nacionalismo pancatalanista, nosotros el valencianista, porque sería absurdo hacer lo que tu siendo valencianos.

  “No vayas de tolerante, porqué para nada lo eres.”

  Sí ya, lo que tu digas XD, ni voy de nada ni necesito demostrar nada, Yo soy, tu no soportas ni que siquiera seamos. Está todo escrito.

  En el fondo te molamos, por eso nos visitas tanto, reconócelo.

  VIXCA VALÉNCIA LLIURE DE PANCATALANISTES I PANESPAYOLISTES!!!

 28. PEPE TONO Says:

  Si alguna cosa sé és que ací a la Marina tots parlem català i tots estimem la nostra llengua, quan vaig arribar a València veia pintades de RV,llengua valenciana mai catalana etc..
  i lo millor de tot és que tots parlen castellà, les webs dels blavers en castellà i simpatitzen en ESPANYA2000.
  ELS APITXATS, ELS BLAVERS I VALENCIA SOU EL CANCER DE LA CULTURA DE LA MARINA ALTA I LA SAFOR.
  ANEUSEN A ESPANYA I PARLEU CASTELLA QUE SOU IGUALS QUELS MALPARITS DELS FEIXISTES ESPANYOLS!!!

 29. Benilloba Says:

  Ya ha entrat atre pancatalaniste desficaciat a dir mentires i badoqueríes.

  En Alacant NO som catalans, som VALENCIANS DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT.

  I manco parlem català, perque parlem VALENCIÀ.

  Tu eres un renegat, i la gent com tu no sumeu ni quatre gats.

  Alacant, Castelló i Valéncia, hem segut un mateix poble (el poble o nació valenciana) i una mateixa entitat política independent de Catalunya (el Regne de Valéncia) durant quasi mil anys. Les actuals tres províncies en que mos dividiren des de Madrit en el XIX tenim moltíssimes més coses en comú de les que pugam compartir en els catalans, castellans, i aragonesos. És algo que els pancatalanistes mai podreu eliminar.

  ¡VIXCA ALACANT!

  ¡VIXCA LA NACIÓ VALENCIANA!

  ¡FORA ELS RENEGATS PANCATALANISTES!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: