Els catalanismes de les Trobades

by

El passat Dumenge 20 d’abril van acabar les Trobades de les Escoles. Est acte va ser en Museros i estava encapçalat per mensages com: «Pel nostre valencià, el català de tots».

Estes trobades van ser presentades dies abans per la Conselleria de Cultura i el seu «gran valencianiste» president Santiago Grisolía.

Al respecte, l’advocat valencià Juan García Sentandreu comenta que “el procés d’immersió llingüística que se seguix en Catalunya és el mateix que s’ha incorporat en la Comunitat, si be ací és en menor grau.

¿Vosté creu, senyor Camps, que aço se pot permetre?

No Volem Adoctrinament Catalaniste a Escola

7 respuestas to “Els catalanismes de les Trobades”

  1. Jordi Says:

    despues ens digau de tot, als «catalanistes» pero esque vosaltres esteu molt radicalizats, quan ningu ens esta diguent que som catalans, vosaltres marejant, vinguent a les nostres manis, insultanmos a la vostra web…
    La meua opinió esque sense escons al Parlament no sou res…
    Bona sort xavalets, que som majoria, comparats en vosaltres que la mitat sou peperets, jajaja

    AU MONIGOTS, Ploreu

  2. Som valencians!!! Says:

    ¿¿Radicalitzats mosatros??? Mira Jordi, els de Terra Lliure, JERC, Maulets i Endavant (entre atres) no són organisacions precísament valencianistes.

    Si els mestres pancatalanistes no S’APROFITAREN inmoral i descaradament de són càrrec per a OBLIGAR ad anar a les «trobades» a sos alumnes, ni en estes se fera PROSELITISME POLÍTIC maquillat én tallers de moneríes i én regals per als chiquets, aniríen quatre gats.

    I encara que vuigues negar que cap pancatalaniste mos considera catalans, basta vore ses planes d’internet per avore que sí heu fan.

    Per cert, de peperets res, puix el PP és el millor aliat de gent com tú.

  3. Chimet Says:

    Ahí l’has donat XXD, Terra lliure, Maulets, Endavant i tota ixa gentola PANCATALANISTA, sí que són uns radicals i uns terroristes; pero clar,com són pancatalanistes com “l’amigacho” Jordi, este no diu res d’ells.

    Esta és la “objetivitat” que se gasten els pancatalanistes i manipuladors com Jordi. Sa mare degué abusar de l’alcohol durant sa gestació.

  4. Sentandreu feixista Says:

    Sense comentaris.

    Venint d’on ve(la Falange) no m’estranya. A vore si s’atreviu i poseu alguna cosa de la notícia que «presuntament» diu que Sentandreu és un maltractador.

  5. Chimet Says:

    ¿¿Per que dones per sentat que per ser valencianistes mosatros votem a Sentandreu?? N’hi han atres partits valencianistes. I respecte ta alusió a la «fachange appañola» és patètica. És un fet que en el PP i el PSOE n’hi han exfalangistes a manta, pero aah, com fan pancatalanisme no dius res. Sentandreu és Sentandreu i mosatros som mosatros, no ell; mos la sua lo que faça o no faça. Vas d’espavilat per la vida, i no tens ni idea, fantasma.

    Per cert, en valencià se diu «fasciste» i no feixista so pardal.

  6. Chimet Says:

    aah i «parlant del rei de Roma» XXD m’acave d’enterar de han exculpat a Sentandreu per que la suposta «víctima» de maltractes diu que no ha hagut cap agresió física pel mig. Parles molt, pero ni én això encertes XXD

    No intoxiques, encara que siga lo únic que saps fer, per a variar

    Ni Castella ni Catalunya, ni Barcelona ni Madrit

    PP=PSOE=EU=BLOC=KK

    VIXCA LA NACIÓ VALENCIANA!!!

  7. MEV Says:

    que vixca, que vixca… però que «vixca» ben lluny, més o menys per allà on vos deixareu el trellat…

Deja un comentario