Sentandreu acusat de “mal tractament”

by

SentandreuFa quatre dies, concretament el passat dia 17 de Juny, el president de Coalició Valenciana Juan Garcia Sentandreu, fon arresat per una acusació de mal tractament a la número dos del partit, Elena Muñoz.

Després de prendre les dades del dos polítics, i d’un Elena Muñozregistre del bolso de Elena, la policia se’n porta a Sentandreu esposat.

Al dia següent, el advocat va quedar en llibertat tras les negacions de Elena, i les demostracions de que tot ha sigut una mentira per part dels mijos de comunicació, i es que el valencianisme polític molesta i dona por.

Tras la detenció i la següent posta en llibertat del número u del partit, des de Coalició Valenciana se va emetre un comunicat, explicant i excusant els fets. També la pròpia Elena Muñoz va defendre a Juan en els forums de ValenciaFreedom. Sentandreu també presenta la seua carta d’explicacions.

Anuncios

8 comentarios to “Sentandreu acusat de “mal tractament””

 1. Sentandreu feixista Says:

  Clar, clar. Tot manipulació.

  La premsa manipula quan vos interessa. Feu exactament el mateix: manipular. Sempre a favor del “Gran Capitán”. Sembla que sense ell no sou ningú, quina pena.

  Esperit crític : zero. Elogi pur i dur al líder: 10.

  No dic que siga un maltractador, però està clar que ahí hi ha alguna cosa.

  Un defensor de la família tradicional lligant a les esquenes de la dona? Amb la fallereta major de l’any 96 (crec)?

  Com va dir Rajoy: joder que tropa. Quin búnquer barraqueta tu! Feu riure

 2. Tonii Says:

  no se si ho saps, pero es la numero dos del partit… ¬¬

 3. maulet Says:

  Tens raò senyoret “pancatalaniste feixista”, la prensa no manipula, ací manipules tu; i està clar per quins interessos: Defenem una terra sense sucursalismes a Madrit o Barcelona i tu defens una terrra sucursalista a Catalunya. Es dir, que som tos enenmics i per això vols desprestigiarmos.

  -Per que ací ningú ha dit que la prensa haja manipulat, res.

  -Per que ací ningú ha fet “Esperit crític : zero. Elogi pur i dur al líder: 10”.

  -Per que cínicament mos acuses de “parcials”, quan tu obvies que esta gent ha quedat totalment exculpada; i mos podrà caure millor o pijor, pero “al César lo que és del César”. Oficialment són inocents.

  -Per que tant que t’agrada traure a la llum la merdeta de qui no pensa com tu, (bo, es un dir, tu no penses) “curiosament” oblides toda la merdeta que acumuleu els pancatalanistes com tu, que no és poca.

  -Per que uses com “argument” un apelatiu insultant (i tan desfasat com tu demostres ser al fer us d’ell) com el de “búnker barraqueta”. Un apelatiu tan antic que mos dona a pensar que encara que t’agrade entrar tant en pàgines d’adolescents com esta, ya pentines unes quantes canes.

  Ta dialèctica sectaria i plagada de mentires és patètica. Tu sí que fas riure.

 4. maulet Says:

  I per cert, senyoret “imparcial”, tu has fet “Esperit crític:10 . Elogi pur i dur al líder: 10. Coherència en ton discurset per a retardats:0″.

  Ale, ves a fer la mà.

 5. maulet Says:

  I per cert, senyoret “imparcial”, tu has fet “Esperit crític: 10 . Elogi pur i dur al líder: 0. Coherència en ton discurset per a retardats: 0″.

  Ale, ves a fer la mà.

 6. Sentandreu feixista Says:

  Tot el que siga no pensar com vos agrada és catalanisme.

  Jo no trac cap merdeta, Sentandre ho fa ell a soletes.

  La ironia tampoc us agrada? Collons, una simple comparació amb la celebrada frase de Rajoy tampoc passa res. Quin poc sentit de l’humor.

  Búnquer barraqueta és un terme que es començà utilitzar a finals dels 70-ppis dels 80. No és cap secret, ni crec que haja de tindre certa edat per a referir-me a ell. I açò tampoc és una pàgina d’adolescents. Ací entra tot déu i no tots precisament joves.

  Jo no m’he faltat en tu, ni t’he dit retrassat. No insultes perquè jo no ho fet.

  Dialèctica patètica? Probablement no saps ni qué és la dialèctica o almenys no entens el mateix que jo.

  Més que Maulet, jo et diria BOTIFLER

 7. maulet Says:

  =”Tot el que siga no pensar com vos agrada és catalanisme.”

  No senyoret. Lo que és pancatalanisme (que no catalanisme, puix no tenim res en contra dels catalans catalanistes, en Catalunya poden fer lo que vullguen) és escriure catalanades com “feixista”, “amb”, “us”, etc; o dirmos “búnker barraqueta”, o entrar ací a burlarte, com estàs fent, només per que ací defenem un valencianisme sense intromisions ni pancatalanistes (i sí, ya sabem que açò te cou) ni pancastellanistes.

  I si no t’agrada lo que veus, no entenc que fas ací. Bo sí, intentes intoxicar. De ser esta una pàgina de les que te molen (pancatalanista) a mí (per valencianiste) ya m’hauríen censurat; pero tens la sort de que els valencianistes sí permitim parlar fins a la gent que mos critica.

  =”Jo no trac cap merdeta, Sentandre ho fa ell a soletes.”

  Ningú ha dit lo contrari, pero la prensa i tu s’encarregueu d’amplificar i exagerar els fets. No pots acusar de partidisme als demés (i més si no s’ha fet) quan tú estàs fent ací un partidisme, contrari al que critiques, pero partidisme.

  =”La ironia tampoc us agrada? Collons, una simple comparació amb la celebrada frase de Rajoy tampoc passa res. Quin poc sentit de l’humor.”

  Humor sí tenim, pero demostres molta mala bava, al compararmos én el PP com fas. I una cosa és ironía i atra sarcasme, que és lo que uses.

  =”Búnquer barraqueta és un terme que es començà utilitzar a finals dels 70-ppis dels 80. No és cap secret, ni crec que haja de tindre certa edat per a referir-me a ell. I açò tampoc és una pàgina d’adolescents. Ací entra tot déu i no tots precisament joves.”

  La gran majoría de jovens valencians desconeix ixe apelatiu per que no lligen i estàn desinformats. Ací per sort, mos agrada documentarmos per poder argumentar. I el MEV està format per estudiants de secundària i universitat, no n’hi ha cap membre naixcut a finals dels 70. Visitants sí.

  =”Jo no m’he faltat en tu, ni t’he dit retrassat. No insultes perquè jo no ho fet.”

  Sí has insultat (i no a mí sino al MEV), al acusarmos de parcials; i al damunt pretendre ferte “l’angelet” insultes a nostra inteligència.

  =”Dialèctica patètica? Probablement no saps ni qué és la dialèctica o almenys no entens el mateix que jo.”

  Per sort, millor que tú; al manco yo (i mos companyons de lluita) soc coherent én lo que dic, i no use un dircurs buit com el teu.

  =”Més que Maulet, jo et diria BOTIFLER”

  Com no saps com soc, ya pots dir misa que me la pela. Tant els maulets com els botiflers defeníen una causa monàrquica, pero mentres els botiflers eren un colaboracionistes d’un monarca antiforaliste, els maulets eren valencians humils que defeníen un Estat vertebrat. Yo ni soc monàrquic, ni colaboracioniste, soc federaliste. Per atra banda, ser valencià i pancatalaniste és una forma de colaboracionisme modern. És dir, que les analogíes ixen soles. Deuríes preguntarte per què te molesta que te diguen lo que eres: pancatalaniste. ¿Per què te dona vergonya reconeixerlo? ¿Per que saps que socialment està molt mal vist?

  Que ací no enganyes a ningú tío.

 8. Nació i Acció *|= Says:

  no estic d’acort en el comanament de JuanGarSentan* jeje pero tampoc entenc com un pancatalaniste s’aborrix tant per a entrar en una pagina Valencianista de veritat.. i no la merda que fan ells.. que es difamar tot lo que siga ambit politic valencianiste i no terrorisme com neo-grups de Terra Lliure, aixo es una llastima.. que ni haxca gent aixina.. pero que li anem a fer? el friki s’aborrix..

  VIXCA VALÉNCIA I VIXCA ESTE GRUP!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: